Emballage

Emballage til slagteri og detailslagtere

PMshop leverer emballage til private og erhverv. Vi startede ud med at være en shop til slagtere og detailslagtere, men leverer nu også emballage til restauranter, cateringvirksomheder, golfklubber, kantiner, ostebutikker og gårdbutikker.

På siden her kan du finde emballage til alle slags fødevarer, og vi har også emballage, der egner sig specielt til sous vide tilberedning.

Emballage til fødevarer

Uanset om du mangler emballage til fisk, kød eller fjerkræ, kan du finde det her. Vores sortiment dækker blandt andet over fryseposer, fiskeposer, alubakker og dry-aging poser. Vi har også termokasser, så maden kan bibeholde den optimale temperatur under transport.

Termokasserne fås også med stålkar, der passer i størrelsen. Sættet kan sagtens bruges til transport af fødevarer ved eksempelvis catering, men det egner sig også perfekt til sous vide. Termokassen gør det nemlig muligt at opretholde temperaturen meget præcist, og det er nemt at skære kassen ud, så den passer til din sous vide stav.

Alufolie

Alufolie

Fra 19,95 DKK

Vakuumposer i ruller riflede

Vakuumposer ruller riflede

Fra 59,00 DKK

Vakuumposer OBH og CASO, riflet bagside

Vakuumposer OBH og CASO

Fra 39,00 DKK

Wrapmaster 1000

Wrapmaster1000 dispenser

149,00 DKK

Wrapmaster 3000

Wrapmaster 3000 dispenser

319,00 DKK

Alufolie til wrapmaster 1000

Alufolie til wrapmaster 1000

120,00 DKK

Husholdningsfilm til Wrapmaster 1000

Husholdningsfilm Wrapmaster1000

100,00 DKK

Papplader sølv/guld 100 stk.

Papplader til fødevareemballering

Fra 189,00 DKK

Billige dry-aging poser

Krogmodnet kød er en delikatesse, som mange køber ved slagteren eller bestiller på restaurant. Når kød bliver modnet, får det en mere intens smag og bliver mere mørt. Men da det tager tid at modne kødet, er prisen også en del dyrere end et prisen på et fersk stykke kød.

Vores dry-aging poser gør det muligt at modne kødet selv hjemme i køleskabet på en nem og sjov måde. Vælg en stor udskæring (helst over 1,5 kg), som du pakker i en dry-aging pose. Ved hjælp af en vakuumpakker suger du luften ud af emballagen og lægger den herefter på køl. Kødet skal opbevares i køleskabet i alt fra 14-90 dage. Når du tager kødet ud af emballagen, kan du se, hvordan posen holder på den skimmel og begyndende mug, der er opstået i processen.

Hvis du har en vakuumpakker til riflede poser, skal du huske at tilkøbe vores vakuumslips.

Vakuumposer til sous vide

Vi er storleverandører i vakuumposer og har et stort udvalg - både til private og erhverv. Mange private bruger vakuumposer som emballage til deres madvarer, da det øger holdbarheden. Men størstedelen af de private bruger vakuumposer til den populære tilberedningsmetode sous vide.

Når du køber vakuumposer til sous vide, bør du være opmærksom på, hvilken temperatur poserne kan holde til. Hvis du skal tilberede din mad under høje temperaturer, er det vigtigt, at emballagen er egnet til det. Vores sous vide poser kan holde til en temperatur på 115 grader i to timer.

Du bør selvfølgelig også være opmærksom på om vakuumposerne passer til din vakuumpakker. Der er forskel på poserne, alt efter om din vakuumpakker har et kammer eller ej.

Har du brug for hjælp?

Vi har mange års erfaring inden for fødevarebranchen og deler gerne ud af den. Hvis du er i tvivl, om hvilken type emballage, der egner sig bedst til dit specifikke behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 75602000 eller mail pmp@pmpack.dk, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.

OPNÅ FRI FORSENDELSE

Køb for 500,00 DKK mere, og få din pakke leveret fragtfrit.

Ret bestilling Gå videre