Vakuumposer

Hos PM Shop har vi et stort udvalg af vakuumposer til en lang række af formål. Vi har vakuumposer i rulleform, sidesvejsede med riflet bagside, til at vakuumpakke med og uden kammer, rørvakuumposer, sous vide-poser og poser specielt velegnet til fisk. Du kan mildest talt finde en vakuumpose til et hvilket som helst formål.


 

Der er utrolig mange ting, som gør vakuumposer fantastisk i deres funktion. De gør det nemt at forberede og portionsanrette mad, som derefter kan tilberedes i selv samme pose. Udover dette kan vakuumposer også mindske madspild og give større kulinariske muligheder med sous vide-tilberedning, tørmodning, marinering og meget andet.


 

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken vakuumpose du skal købe, eller se i vores FAQ, hvor du kan finde svar på en række spørgsmål. Du kan kontakte os her på hjemmesiden, tlf. 75 60 20 00 eller via mail pmp@pmpack.dk.


Vakuumposer i ruller riflede

Vakuumposer ruller riflede

Fra 59,00 DKK

Vakuumposer OBH og CASO, riflet bagside

Vakuumposer OBH og CASO

Fra 39,00 DKK

Dry-aging poser 10 stk.

Dry-aging poser

Fra 155,00 DKK

Dry-aging poser 50 stk.

Dry-aging poser

Fra 695,00 DKK

Vakuum Slips

Vakuum slips

12,00 DKK

Vakuumposer til vakuumpakkere m. kammer 150 my

Vakuumposer til vakuumpakkere med kammer

Fra 125,00 DKK

Vakuumposer til vakuumpakkere m. kammer 90 my

Vakuumposer til vakuumpakkere med kammer

Fra 33,00 DKK

Vakuumposer til vakuumpakkere m. kammer (rør-vakuumposer)

Vakuumposer til vakuumpakkere m. kammer (rør-vakuumposer)

Fra 46,00 DKK

Få rillede vakuumposer, sous vide-vakuumposer m.m. på PMshop.dk 

Du skal huske at undersøge, hvilken vakuumpose du skal bruge til din vakuumpakker, før du bestiller. Forskellige vakuumpakker kræver nemlig forskellige vakuumposer, og det vil være ærgerligt at ende med et fejlkøb. Har du en vakuumpakker med kammer, skal du bruge glatte poser og til en vakuumpakker uden kammer, skal du bruge rillede poser. Forvirrende, det ved vi, men kontakt os gerne for hjælp. 

I et professionelt køkken er der ofte behov for en større mængde af emballage og poser i forskellige størrelser, som kan tilpasses individuelt til madvarerne. Der er poser i ruller ofte en fordel – der skal du nemlig blot selv klippe størrelsen, så den passer. Hvis du derimod vil have det nemmere, kan allerede udklippede poser være en fordel. Alt dette findes selvfølgelig til en fornuftig pris.


Vakuumposers fantastiske fordele 

Der er mange gode grunde til at investere i vakuumpakker og bruge vakuumposer i forhold til ens mad og madlavning. Den primære grund er, at vakuumposer giver bedre fødevareøkonomi. Det vil sige, at vakuumposer gør det nemmere at tilberede mad med mindre svind, øge holdbarheden og gør det lettere at forberede mad i centralkøkkener, hvor det bagefter skal transporteres ud for at kunne blive tilberedt eller opvarmet. 

Mindre madspild med vakuumposer

Med vakuumpakket mad kan du nemt forberede portionsanrettede måltider, som derudover bliver nemmere at opbevare. Du får samtidig mere plads. At vakuumpakke mad gør, at portionerne kan holde sig friske i længere tid. Dette skyldes, at de fleste bakterier, som vokser på madvarer, er luftbårne og har brug for luft for at formere sig. Dette iltfattige miljø vil bremse væksten af mange bakterier heriblandt skimmelsvamp. 

Du kan også vakuumpakke udskåret mad eller fødevarer, som er taget ud af deres originale emballage. På den måde slipper du for at smide maden ud. Med den korrekte teknik kan stort set alle typer af madvarer vakuummeres. Bløde såvel som våde madvarer. Som tommelfingerregel kan vakuumpakkede fødevarer holde sig 4-5 gange så længe som ikke-vakuumpakket mad. Du skal dog stadig have god hygiejne in mente, når du vakuumpakker. 

Kulinariske muligheder med vakuumposer 

Vakuumposer er ikke blot gode til besparelse og madspild, men også til madlavning og tilberedning. Den giver nemlig bedre smag. Den sikrer desuden også en mere ensartet opvarmning og tilberedning, som fx vil være perfekt til udskæringer. Du får en optimal konsistens med disse poser og får smag på din mad. 

Ved en sous vide-tilberedning, skal madvarerne tilberedes i en vakuumpose i et vandbad med en kontrolleret temperatur over længere tid. Sous vide bruges typisk til tilberedning af kød og fisk, men kan sagtens også benyttes til grøntsager, så de ikke bliver slatne. Du mister desuden heller ikke smag, vitaminer eller væde, som du normalt ellers ville gøre ved almindelig kogning. Er du modig i et køkken? Så kast dig ud i en sous vide-madlavning med vakuumposer!

Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.

OPNÅ FRI FORSENDELSE

Køb for 500,00 DKK mere, og få din pakke leveret fragtfrit.

Ret bestilling Gå videre