Knive

Det er ikke altid let for den almindelige forbruger at vide, hvilke knive eller knivsæt der er gode og af lækker kvalitet. Ligeledes er det heller ikke nemt at vide, hvilken kniv man rent faktisk skal have i sit køkken. I et professionelt køkken kan der derimod være stor konkurrence om, hvem der har de fedeste, dyreste eller bedste knive.

Hos PM Shop finder du et stort udvalg af knive – både til den private madentusiast, til industrikøkkenet eller det professionelle køkken. Uanset hvad du skal bruge din kniv til, er du sikret gode kvalitetsknive sammen med os. Vi har både brødknive, udbenerknive, lakseknive, slagterknive, filetknive, kokkeknive, japanske knive og meget andet, som vil være brugbart i et hvert køkken. Du finder kvalitetsknive fra danske og internationale mærker bl.a. Dick, Granton, Kai Shun, Miyabi, Vangedal, Zwilling og Swibo i vores sortiment.


DICK 1905 brødkniv 21 cm

DICK 1905 brødkniv

699,00 DKK 549,00 DKK Du sparer 150,00 DKK

DICK 1905 kokkekniv 21 cm

DICK 1905 kokkekniv

899,00 DKK 599,00 DKK Du sparer 300,00 DKK

DICK 1905 pyntekniv 9 cm

DICK 1905 pyntekniv

415,00 DKK 299,00 DKK Du sparer 116,00 DKK

DICK 1905 santoku kniv 18 cm

DICK 1905 Santoku kniv

899,00 DKK 589,00 DKK Du sparer 310,00 DKK

DICK Damascus brødkniv 26 cm

DICK Damascus brødkniv 26 cm

2.595,00 DKK 1.995,00 DKK Du sparer 600,00 DKK

DICK Damascus forskærerkniv 21 cm

DICK Damascus forskærerkniv 21 cm

2.395,00 DKK 1.795,00 DKK Du sparer 600,00 DKK

DICK Damascus japansk kokkekniv 18 cm: Santokukniv

DICK Damascus japansk kokkekniv/santokukniv

2.595,00 DKK 1.995,00 DKK Du sparer 600,00 DKK

DICK Damascus Kokkekniv 21 cm

DICK Damascus kokkekniv 21 cm

2.695,00 DKK 1.995,00 DKK Du sparer 700,00 DKK

Dick Damascus Pyntekniv 9 cm

DICK Damascus pyntekniv 9 cm

1.795,00 DKK 1.295,00 DKK Du sparer 500,00 DKK

Hvordan du passer på dine køkkenknive

Ligesom så meget andet så skal du også passe på og vedligeholde dine køkkenknive. Især hvis du har investeret i dyre knive, så er de værd at passe på. Med den rigtige behandling kan dine knive holde i årevis – dette gælder også for industribrug og professionelle kokke. Hvis du blot følger de her nedstående råd, så er vi sikker på, at dine knive vil have en lang levetid:

-          Hold altid dine knive skarpe – de holder længere og bliver nemmere at arbejde med

-          Skærp gerne din kniv med jævne mellemrum – helst hver gang du går i køkkenet

-          Få din kniv slebet professionelt – man gør det nemlig sjældent korrekt selv

-          Skær ikke i frosne fødevarer, da det kan give hakker i knivsæggen

-          Du må ikke putte dem i opvaskemaskinen eller i kemikalier, da det nedbryder kniven

-          Du må heller ikke lufttørre knivene, da der kan opstå rust

-          Vask altid din kniv op i hånden umiddelbart efter brug og tør den af

-          Oliér træskæfter, så de ikke tørrer ud. Selve stålet kan du også oliere med medicinsk hvid olie

Vælg dine kvalitetsknive efter dit formål 

Det er ikke ligegyldigt, hvilken kniv du bruger til hvad. Når du skal vælge en kniv, skal du overveje formålet og arbejdsopgaverne, som du skal bruge knivene til. Derudover skal du overveje dine krav til kvalitet, ergonomi og pris.

I de private hjem kommer du lagt med en lille spids urtekniv. Den kan både snitte, skrælle og skære frugt og grønt. En takket brødkniv er selvfølgelig god til brød, men den er også oplagt til tomater og andre bløde frugter og grøntsager. En allround kokkekniv kan bruges til rigtig mange opgaver. Den kan både hakke, snitte og skære større udskæringer og grøntsager. En filetkniv bruges til at filetere fisk, men kan også klare at skære tynde skiver skinke i en snæver vending. Santoku-kniven, en lækker japansk grøntsagskniv, er yderst populære i de private køkkener, da de er gode til de finere hakke- og snitteopgaver.

I industrikøkkenet, det professionelle køkken eller hos slagteren er der som oftest brug for mere specialiserede værktøjer og kvalitetsknive til både udbening og udskæringer. Det er vigtigt at købe kvalitetsknive med god ergonomi, da de helst skal kunne bruges flere timer ad gangen. Basisknivene i en professionel kvalitet bør suppleres med en kødøkse, der kan skære gennem led, samt en kødsav, hvis der skal skæres gennem knogler. Et tranchérsæt til udskæring af kød, udbeningsknive og fleksible fileteringsknive er også vigtige redskaber i et professionelt køkken.

PM Shop går ikke på kompromis med kvaliteten 

Vi går ikke på kompromis med kvalitet af hverken vores knive, vores knivslibning eller andet på vores website. Hvis vi ikke selv vil købe vores produkter eller ikke synes, deres kvalitet er i orden, hvorfor skulle du så? Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores knive, eller se i vores FAQ, hvor du kan finde svar på en række spørgsmål. Du kan kontakte os her på hjemmesiden, tlf. 75 60 20 00 eller via mail pmp@pmpack.dk. Vi håber meget at høre fra dig!


Du bedes tjekke om din bestilling er korrekt, før du går videre. Vær opmærksom på om du har valgte korrekte størrelser m.m.

OPNÅ FRI FORSENDELSE

Køb for 500,00 DKK mere, og få din pakke leveret fragtfrit.

Ret bestilling Gå videre