Emballage

Emballage til slagteri og detailslagtere PMshop leverer emballage til private og erhverv. Vi startede ud med at være en shop til slagtere og detailslagtere, men leverer nu også emballage til restauranter, cateringvirksomheder, golfklubber, kantiner, ostebutikker og gårdbutikker.På siden her kan du finde emballage til alle slags fødevarer, og vi har også emballage, der egner sig specielt til sous vide tilberedning.Emballage til fødevarer Uanset om du mangler emballage til fisk, kød eller fjerkræ, kan du finde det her. Vores sortiment dækker blandt andet over fryseposer, fiskeposer, alubakker og dry-aging poser. Vi har også termokasser, så maden kan bibeholde den optimale temperatur under transport.Termokasserne fås også med stålkar, der passer i størrelsen. Sættet kan sagtens bruges til transport af fødevarer ved eksempelvis catering, men det egner sig også perfekt til sous vide. Termokassen gør det nemlig muligt at opretholde temperaturen meget præcist, og det er nemt at skære kassen ud, så den passer til din sous vide stav.
31 vare(r)
Vakuumposer OBH og CASO, riflet bagside-20
Fra 69,00 DKK
Vakuumposer i ruller riflede-20
Fra 59,00 DKK
Wrapmaster 1000-20
149,00 DKK
Alufolie til wrapmaster 1000-20
120,00 DKK
Dry-aging poser 10 stk.-20
Fra 135,00 DKK
Dry-aging poser 50 stk.-20
Fra 695,00 DKK
Vakuum Slips-20
12,00 DKK
Pap Kaffekrus 40 cl 50 stk-20
Fra 39,00 DKK
Wrapmaster 3000-20
319,00 DKK
Frysepose 2L-20
10,00 DKK
Frysepose 4L-20
10,00 DKK
Frysepose 6L-20
12,00 DKK
Frysepose 10L-20
12,00 DKK
Frysepose 15L-20
22,00 DKK
Alubakke 1/1 GN 10 stk.-20
109,00 DKK
Alufolie til wrapmaster 3000-20
299,00 DKK
Alufolie-20
19,95 DKK
Fiskepose Havørred/Laks-20
Fra 35,00 DKK
Papplader sølv/guld 100 stk.-20
Fra 189,00 DKK
Sorte affaldssække-20
11,95 DKK
Tape til dispenser-20
8,50 DKK
Tapedispenser-20
69,00 DKK
Termokasse + Stålkantine 1/2 GN-20
489,00 DKK
Udsalg
Termokasse 1/1 GN Future box-20

Specialpris 299,00 DKK

Pris: 499,00 DKK

Termokasse 1/1 GN grå Plus Pak-20
129,00 DKK
31 vare(r)
Billige dry-aging poser Krogmodnet kød er en delikatesse, som mange køber ved slagteren eller bestiller på restaurant. Når kød bliver modnet, får det en mere intens smag og bliver mere mørt. Men da det tager tid at modne kødet, er prisen også en del dyrere end et prisen på et fersk stykke kød.Vores dry-aging poser gør det muligt at modne kødet selv hjemme i køleskabet på en nem og sjov måde. Vælg en stor udskæring (helst over 1,5 kg), som du pakker i en dry-aging pose. Ved hjælp af en vakuumpakker suger du luften ud af emballagen og lægger den herefter på køl. Kødet skal opbevares i køleskabet i alt fra 14-90 dage. Når du tager kødet ud af emballagen, kan du se, hvordan posen holder på den skimmel og begyndende mug, der er opstået i processen.Hvis du har en vakuumpakker til riflede poser, skal du huske at tilkøbe vores vakuumslips.Vakuumposer til sous vide Vi er storleverandører i vakuumposer og har et stort udvalg - både til private og erhverv. Mange private bruger vakuumposer som emballage til deres madvarer, da det øger holdbarheden. Men størstedelen af de private bruger vakuumposer til den populære tilberedningsmetode sous vide.Når du køber vakuumposer til sous vide, bør du være opmærksom på, hvilken temperatur poserne kan holde til. Hvis du skal tilberede din mad under høje temperaturer, er det vigtigt, at emballagen er egnet til det. Vores sous vide poser kan holde til en temperatur på 115 grader i to timer.Du bør selvfølgelig også være opmærksom på om vakuumposerne passer til din vakuumpakker. Der er forskel på poserne, alt efter om din vakuumpakker har et kammer eller ej.Har du brug for hjælp? Vi har mange års erfaring inden for fødevarebranchen og deler gerne ud af den. Hvis du er i tvivl, om hvilken type emballage, der egner sig bedst til dit specifikke behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 75602000 eller mail pmp@pmpack.dk, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.