Dry-aging poser

Følger du med i de nyeste trends inden for madlavning, så har du med garanti hørt om dry-aging eller kødmodning, som det også kaldes. Det har vi hos PMshop, og derfor forhandler vi dry-aging poser til dig, der elsker at eksperimentere i dit køkken. Dry-aging er en metode, der modner kød, så det bliver mere smagfuldt, mørt og får den karakteristiske Umami-smag. Metoden med dry-aging er især kendt i USA. 

Dry-aging poser, også kaldt modningsposer, gør det muligt at lave dit helt eget hjemmelavede, modnede kød. Ved hjælp af en speciel vakuumpose, en dry-aging pose, kan væsken fra kødet fordampe og undlade, at der kommer luft ind i posen. Det er sjovt og nemt at dry-age dit kød, og du behøver ikke længere gå til slagteren for at få tørret kød – det er bare om at komme i gang!

1 vare

Faldende orden
pr. side

Find emballageposer til modning af kød i køleskabet her 

Når du vælger at dry-age et stykke kød, lader du kødet tørre over en længere periode, så mælkesyren i kødet fordamper – derved intensiveres smagen i kødet. Dette giver en helt særlig og karakteristisk smag, som du ikke vil glemme og konstant vil jagte med din dry-aging. Dry-aging kan dog være en langsommelig proces, og der er samtidig en risiko for, at der går bakterier i kødet, og det ikke kan spises. Dette vil vi hos PMshop gerne undgå, og derfor er det vigtigt, at du tager nogle forholdsregler, når du forsøger dig med dry-aging. 

Sådan dry-ager du dit kød:

- Du vælger selv et stykke kød, du ønsker at modne.

- Derefter placerer du kødet i vores dry-aging poser, så kødet befinder sig i et sterilt miljø.

- Det er vigtigt, at du placerer posen med kødet på en rist i dit køleskab, så posen kan afgive væske på hele posens overflade.

- Det bedste resultat fås ved en temperatur på 2-3 grader i køleskabet og en modningstid på 4-6 uger.

 

Hos PMshop kan du få dry-aging poser med både 10 stk. og 50 stk. Vi har altså både modningsposer til den garvede kok, som har prøvet det før og elsker at eksperimentere med dry-aging, og vi har naturligvis også poser med færre stk., så nybegyndere kan være med og teste processen, inden de investerer i 50 dry-aging poser. Selvfølgelig har vi hos PMshop også vakuumslips, som du kan bruge til nemt at lukke din dry-aging pose – og så den forbliver tæt!

PMshop har emballage til dit køkken 

Foruden vores dry-aging poser kan du få en lang række emballage, du ikke kan undvære i dit køkken hos PMshop. Dette inkluderer bl.a. vakuumposer, fiskeposer og fryseposer. Du kan selvfølgelig også få diverse køkkenudstyr og knive hos os – vi har alt, du har brug for, til at imponere i dit køkken.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til vores dry-aging poser eller vores store sortiment af produkter til dit køkken, kan du naturligvis kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 75 60 20 00 eller via vores mail på [email protected]. Vi vil med glæde hjælpe dig, så du kan opnå den perfekte dry-aging af dit kød.