Dry-aging poser

Følger du med i de nyeste trends inden for madlavning, så har du med garanti hørt om dry-aging eller kødmodning, som det også kaldes. Det har vi hos PMshop, og derfor forhandler vi dry-aging poser til dig, der elsker at eksperimentere i dit køkken. Dry-aging er en metode, der modner kød, så det bliver mere smagfuldt, mørt og får den karakteristiske Umami-smag. Metoden med dry-aging er især kendt i USA. 

Dry-aging poser, også kaldt modningsposer, gør det muligt at lave dit helt eget hjemmelavede, modnede kød. Ved hjælp af en speciel vakuumpose, en dry-aging pose, kan væsken fra kødet fordampe og undlade, at der kommer luft ind i posen. Det er sjovt og nemt at dry-age dit kød, og du behøver ikke længere gå til slagteren for at få tørret kød – det er bare om at komme i gang!

3 vare(r)
Dry-aging poser 10 stk.-20
Fra 135,00 DKK
Dry-aging poser 50 stk.-20
Fra 695,00 DKK
Vakuum Slips-20
12,00 DKK
3 vare(r)

Find emballageposer til modning af kød i køleskabet her 

Når du vælger at dry-age et stykke kød, lader du kødet tørre over en længere periode, så mælkesyren i kødet fordamper – derved intensiveres smagen i kødet. Dette giver en helt særlig og karakteristisk smag, som du ikke vil glemme og konstant vil jagte med din dry-aging. Dry-aging kan dog være en langsommelig proces, og der er samtidig en risiko for, at der går bakterier i kødet, og det ikke kan spises. Dette vil vi hos PMshop gerne undgå, og derfor er det vigtigt, at du tager nogle forholdsregler, når du forsøger dig med dry-aging. 

Sådan dry-ager du dit kød:

- Du vælger selv et stykke kød, du ønsker at modne.

- Derefter placerer du kødet i vores dry-aging poser, så kødet befinder sig i et sterilt miljø.

- Det er vigtigt, at du placerer posen med kødet på en rist i dit køleskab, så posen kan afgive væske på hele posens overflade.

- Det bedste resultat fås ved en temperatur på 2-3 grader i køleskabet og en modningstid på 4-6 uger.

 

Hos PMshop kan du få dry-aging poser med både 10 stk. og 50 stk. Vi har altså både modningsposer til den garvede kok, som har prøvet det før og elsker at eksperimentere med dry-aging, og vi har naturligvis også poser med færre stk., så nybegyndere kan være med og teste processen, inden de investerer i 50 dry-aging poser. Selvfølgelig har vi hos PMshop også vakuumslips, som du kan bruge til nemt at lukke din dry-aging pose – og så den forbliver tæt!

PMshop har emballage til dit køkken 

Foruden vores dry-aging poser kan du få en lang række emballage, du ikke kan undvære i dit køkken hos PMshop. Dette inkluderer bl.a. vakuumposer, fiskeposer og fryseposer. Du kan selvfølgelig også få diverse køkkenudstyr og knive hos os – vi har alt, du har brug for, til at imponere i dit køkken.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til vores dry-aging poser eller vores store sortiment af produkter til dit køkken, kan du naturligvis kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 75 60 20 00 eller via vores mail på pmp@pmpack.dk. Vi vil med glæde hjælpe dig, så du kan opnå den perfekte dry-aging af dit kød.