Miyabi

Leder du efter en professionel kniv for livet, skal du kigge nærmere på vores japanske kokkeknive fra Miyabi. Knivene fra Miyabi er i en uovertruffen kvalitet og blandt de bedste, du kan få på markedet. Udover at de japanske kokkeknive sikrer det perfekte snit hver gang, så er de også prydet med smukt design, som understreger den lækre, japanske kvalitet. Med knive fra Miyabi får du svært ved at kokkerere med andet, når du først har haft skaftet i hånden og skåret med de smukke og kvalitetsrige blade. 

Nedenfor finder du mange forskellige eksklusive knive fra Miyabi til enhver situation i køkkenet. Om du skal skære urter til sommersalaten eller eksperimentere med at lave sushi, så har vi den helt rette Miyabi-kniv til dig.

14 vare(r)
24%
Miyabi 5000 FCD Brødkniv 24 cm-20

Specialpris 1.299,00 DKK

Pris: 1.699,00 DKK

24%
Miyabi 5000 FCD kokkekkniv 20 cm-20

Specialpris 1.299,00 DKK

Pris: 1.699,00 DKK

23%
Miyabi 5000 FCD kokkekniv 16 cm-20

Specialpris 1.149,00 DKK

Pris: 1.499,00 DKK

21%
Miyabi 5000 FCD kokkekniv 24 cm-20

Specialpris 1.499,00 DKK

Pris: 1.899,00 DKK

29%
Miyabi 5000 FCD Santokukniv 18 cm-20

Specialpris 1.199,00 DKK

Pris: 1.699,00 DKK

24%
Miyabi 5000 FCD Sujihiki kniv 24 cm-20

Specialpris 1.299,00 DKK

Pris: 1.699,00 DKK

22%
Miyabi 5000 MCD 67 Brødkniv 24 cm-20

Specialpris 2.635,00 DKK

Pris: 3.395,00 DKK

24%
Miyabi 5000 MCD 67 Shotoh kniv 13 cm-20

Specialpris 1.899,00 DKK

Pris: 2.499,00 DKK

22%
MIYABI 5000 MCD 67 SUSHI KNIV-20

Specialpris 2.635,00 DKK

Pris: 3.395,00 DKK

25%
Miyabi 5000 MCD 67 Gyutoh kokkekniv 20 cm-20

Specialpris 2.635,00 DKK

Pris: 3.495,00 DKK

24%
Miyabi 5000 FCD urtekniv 9 cm-20

Specialpris 799,00 DKK

Pris: 1.045,00 DKK

22%
Miyabi 5000 FCD urtekniv 11 cm-20

Specialpris 899,00 DKK

Pris: 1.149,00 DKK

20%
Miyabi 5000 MCD 67 Gyutoh kokkekniv 24 cm-20

Specialpris 2.875,00 DKK

Pris: 3.595,00 DKK

22%
Miyabi 5000 MCD 67 Santoku kniv 18 cm-20

Specialpris 2.635,00 DKK

Pris: 3.395,00 DKK

14 vare(r)

Køb Miyabis eksklusive 5000 MCD 67-serie og 5000 FCD-serie i dag 

Her på siden finder du Miyabis to knive-serier, 5000 MCD 67 og 5000 FCD, og fælles for dem begge er, at der er kælet for detaljerne både kvalitetsmæssigt og æstetisk. Med andre ord er der ikke gået på kompromis med noget i serierne, og du vil uden tvivl få en fast følgesvend i køkkenet, hvis du køber knive fra Miyabi.

5000 MCD 67-serien er et bevis på, at knive kan laves, så de ligner et kunstværk. Alle knivene i serien er produceret i førsteklasseskvalitet, og du får ikke noget bedre nogle andre steder på markedet. Seriens navn vidner om, at stålet har en hårdhed 67 på Rockwell-skalaen, som med lethed smyger sig igennem den mad, der skal skæres. Kernen i knivenes stål består desuden af 133 lag. Skæfterne på knivene er lavet i eksklusivt, sort asketræ, som, foruden at være behageligt at holde på, også tilføjer en unik finish til knivenes smukke, mønstrede blade.

Knivene i 5000 FCD-serien inkluderer også knive i en helt unik kvalitet og i smukke udformninger. Stålet i denne serie har en hårdhed 61 på Rockwell-skalaen, ligesom det består af 49 lag stål. I denne serie er der altså heller ikke gået på kompromis med kvaliteten. Knivene har skæfter af lækkert, mørkt pakkatræ, som bidrager med et naturligt og eksklusivt look.

Din forhandler af japanske kokkeknive 

Når du først har prøvet at lave mad med japanske kokkeknive, er det svært at gå tilbage til andre knive uden samme topkvalitet. Hvis du ønsker at undersøge, hvad der udover Miyabis knive ellers findes af samme kvalitet på markedet, så start hos PMshop. Vi forhandler nemlig også knive i japansk kvalitet fra andre brands, nemlig Kai Shun og Yaxell, hvor du kan få en kniv i særklasse til enhver udfordring i køkkenet. Vi hos PMshop er stolte af at være lagerfører af vores store udvalg af japanske kokkeknive.

Vi kan træffes på tlf. 75 60 20 00 eller via vores mail pmp@pmpack.dk, hvis du har spørgsmål til vores japanske kokkeknive fra Miyabi. Det kan være svært at overskue, hvilke knive man først skal investere i, men vi skal nok hjælpe dig på rette vej, så du kan komme i gang med at eksperimentere.