Pølseproduktion

Danmark er uden tvivl en pølsenation. Det kan man bl.a. se på vores mængde af pølsevogne i bybilledet og hvorledes sommeren er præget af grillpølser, røde pølser eller wienerpølser, der bliver smidt på grillen. Dog kan det være svært at finde en god pølse, som smager godt, ser appetitlig ud og som faktisk indeholder kød. Hos PMshop kan du finde alt det udstyr, som du skal bruge for at kunne lave nogle smagfulde og kvalitetsmæssige pølser og som sagtens kan bruges af slagtere, kokke eller private.

Du vil i PMshops sortiment indenfor pølseproduktion finde pølsestopppere fra anerkendte brands som Dick og Tre Spade, nitritsalt til brug som levnedsmiddel samt røgsmuld for at give dine pølser en mere røget smag. Vi har udvalgt vores produkter til pølsemageri på baggrund af deres kvalitet, funktionalitet og driftssikkerhed, som vil gøre det nemt for dig at lave hjemmelavede pølser til dine gæster eller kunder.

10 vare(r)
Dick Pølsestopper 6,8 liter-20
3.395,00 DKK
Nitritsalt 1 kg-20
20,00 DKK
Nitritsalt 10 kg-20
130,00 DKK
Nitritsalt 25 kg-20
219,00 DKK
Nitritsalt 5 kg-20
75,00 DKK
Udsalg
Pølsestopper Tre Spade model 3-20

Specialpris 1.199,00 DKK

Pris: 1.795,00 DKK

Udsalg
Pølsestopper Tre Spade model 5-20

Specialpris 2.099,00 DKK

Pris: 3.200,00 DKK

Pølsestopper Tre Spade model 7-20
2.995,00 DKK
Røgsmuld 8kg-20
89,00 DKK
Spegepølse tarm 58/50-20
Fra 25,00 DKK
10 vare(r)

Udstyr til produktion af hjemmelavede pølser

Der er mange fordele ved at fremstille sine egne hjemmelavede grillpølser, spegepølser eller kogepølser. Du ved for det første, hvad der er i den og kan dermed sikre dig en god kødkvalitet. Du kan samtidig selv bestemme, hvor højt fedtindhold du ønsker, der skal være i pølsen. Dernæst kan du selv tilsætte, hvilke krydderier du ønsker at pryde dine pølser med. Du kan dermed lave italienskinspireret pølser eller franskinspireret. Eller måske er du mere til krydrede, stærke pølser.

Disse fordele kan alle sammen være meget lækre, men hvis du ikke har det rette udstyr til produktionen af dine hjemmelavede pølser, så kommer du ikke så langt. Du skal blandt andet have købt en pølsestopper, dernæst nitritsalt og hvis du ønsker at lege med smagen, vil røgsmuld også være et oplagt indkøb. Det er faktisk utrolig simpelt at lave hjemmelavede pølser, dog kan det være en tidskrævende proces. Det er efter manges mening alle kræfterne værd.

Gode pølsestoppere og kvalitetsstærkt nitritsalt og røgsmuld

Når det kommer til at lave hjemmelavede pølser, er en god pølsestopper et must. Her vil du finde adskillige modeller fra Dick og Tre Spade, som begge er super eksklusive producenter indenfor deres branche og de sikrer dig, at du får et de bedste produkter på markedet. Ved flere af modellerne følger der forskellige pølserør med, så du selv kan bestemme tykkelsen på dine delikate, hjemmelavede pølser.

I vores sortiment finder du også nitritsalt, som bruges til konservering af kød samt som tilsmagning af fx pølser og spegepølser. Det giver faktisk også samtidig en rødlig farve til kødvarer og kan fås i mængder som 1 kg, 5 kg, 10 kg og 25 kg. Røgsmuld giver dig derimod muligheden for at lege med smagen på dit kød, pølser og fisk. Det er en alternativ måde, hvorpå du via bøgetræ får tilsat din mad en rigtig god smag. Vi har både fint røgsmuld og mellemgrovt røgsmuld, hvor det førstnævnte som regel bliver brugt til koldrøgning, mens mellemgrov dækker de fleste behov.

PMshop hjælper dig gerne med at blive pølsemester

Med det rette kvalitetsudstyr kan du selv sætte et personligt præg over din pølseproduktion og du vil hurtigt blive en pølsemester i særklasse. Dog vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej, så du ender med den rette pølsestopper, mængde af nitritsalt eller så du ved, hvordan du udnytter dit røgsmuld bedst muligt. På den måde kan du hurtigt og nemt blive selvudnævnt til verdens bedste pølsemester.

Vores kundeservice vil altid gøre deres bedste i at besvare dit opkald eller mail indenfor ganske få timer. Du ringer bare på tlf. 75 60 20 00 eller skriver en mail til pmp@pmpack.dk, så kan vi garantere dig, at du ikke vil være særlig langt væk fra at starte din pølseproduktion.