Save/økser

Det er svært at være bedre end ens udstyr. Særligt når man som slagter skal partere og skære kød i flotte udskæringer og snit samt lave perfekte forarbejdninger, så kunderne vil købe kødet og forhåbentligt komme igen efter mere. Derfor har vi hos PMshop gjort vores for, at du kan købe gode og stærke kødsave og kødøkser, så du kan forarbejde dit køb perfekt og samtidig gøre dit arbejde hurtigere og lettere.

I vores sortiment af save og kød til slagterbranchen vil du finde flækkeøkser, kødøkser, kødsave, klinger til kødsave samt båndslibere og båndsave, så du kan klare forarbejdningen af dit kød og have skarpe redskaber til formålet. Tjek derfor vores nedenstående sortiment af save og økser ud og se, hvorvidt vi har redskaber, du kan benytte dig af. Vi har desuden også et helt sortiment blot med kvalitetsstærke og robuste knive, hvis du også mangler det.

16 vare(r)
Båndsav bordmodel-20
17.495,00 DKK
Knivsliber-20
4.195,00 DKK
Dick flækkeøkse 18 cm-20
499,00 DKK
Dick Kødsav 50 cm-20
749,00 DKK
Klinge til kødsav-20
45,00 DKK
Kødsav 50 cm-20
499,00 DKK
Kødøkse 16 cm-20
329,00 DKK
Kødøkse 18 cm-20
349,00 DKK
Kødøkse 20 cm-20
369,00 DKK
Dick Kødøkse 15 cm-20
449,00 DKK
F. Dick Kødøkse 23 cm-20
699,00 DKK
Kødøkse Ergoline 25cm.-20
399,00 DKK
Kødøkse Ergoline 20 cm.-20
349,00 DKK
Kødøkse Ergoline 32 cm-20
499,00 DKK
Kødøkse Ergoline 23 cm-20
369,00 DKK
Kødøkse Ergoline 23 cm.-20
369,00 DKK
16 vare(r)

Kødsave, kødøkser og båndsave til den erfarne slagter og kødgænger

Din hverdag og arbejde bliver hurtigt nemmere med det rette slagteriudstyr og du vil også kunne mærke det på kvaliteten. Dette gælder for slagtere såvel som kokke og madentusiaster. Vi vil særdeles gerne fremhæve brandet Dick, når det kommer til vores save og økser til den erfarne slagter, kok og hobbyist. Det tyske Dick har nemlig i mange år produceret løsninger og produkter i høj kvalitet og med særdeles fremragende funktionalitet.

Du vil med deres redskaber kunne partere flotte stykker kød og skære igennem både knogler og brusk. Udover at tilberede forarbejdet kød er der også mange, som benytter økserne til at knuse krydderier og hvidløg. I vores sortiment finder du ikke andet end gode økser og save, som vil gøre din forarbejdning perfekt.

En kødsav er særledes fremragende til større stykker kød med brusk og knogler, hvilket også er grunden til, at den kaldes for en knoglesav. Dens klinge kommer i rustfrit stål og kan nemt udskiftes på grund af dens kvikskift. Den kan desuden også skære i frossent kød med en kødsav, hvis det skulle blive en nødvenligt. Med en af vores kødsave vil intet stykke kød stå i vejen for en flot partering.

Arbejder du derimod i et slagteri eller industrimæssigt lignende, så kan der med stor fordel anvendes en båndsav. Den kan nemlig dække et bredt behov og foretager samtidig præcise og rene udskæringer af både kød, knogler, brusk, fjerkræ og fisk. Dette er en totalløsning for storkøkkener og slagterier.

Ønsker du hjælp til dine køb?

Så tilbyder vi både råd og vejledning. Vi har været tilknyttet branchen en del år og ved, hvad folk forventer af deres udstyr og redskaber. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej til det rette køb, så du ikke ender med noget forkert eller utilfredsstillende for dine behov. Dette gælder for professionelle såvel som private kødelskere. Du kan både kontakte os via vores tlf. 75 60 20 00 eller skrive en mail til pmp@pmpack.dk, hvor du på ingen tid vil modtage et svar fra en af vores kompetente medarbejdere. Vi håber meget at høre fra dig!