Strygestål

Enhver, der har stået i et køkken – professionel, slagter eller amatør – ved, hvor vigtigt det er med skarpe knive. Dette gælder uanset, om kniven skal bruges til pudsning af kød, hakning af grøntsager, skæring af brød osv. Dog er en sløv kniv noget, vi alle kommer til at opleve før eller siden. Det er nemlig fuldstændig uundgåeligt for den gængse bruger i et køkken. Derfor har vi hos PMshop bestræbt os på at have et bredt og alsidigt sortiment af strygestål og slibesten, så du kan have skarpe knive i dit køkken.

Vi forhandler med anerkendte brands som fx Dick, der også er producent af knive og dermed ved, hvor skarp en kniv skal være. Nogle af vores produkter kommer også med fod, som blot skal monteres på bordet, når du stryger. Kig nærmere på vores nedenstående sortiment og du vil på ingen tid være knivskarp igen.

20 vare(r)
Cozzini strygestål-20
549,00 DKK
Dick Dickoron Combi-20
799,00 DKK
Dick Diamant strygestål-20
499,00 DKK
Udsalg
DICK strygestål inkl. fod-20

Specialpris 699,00 DKK

Pris: 999,00 DKK

Udsalg
Dick Strygestål Scandinavian-20

Specialpris 675,00 DKK

Pris: 860,00 DKK

Fod/holder til Cozzini strygestål-20
129,00 DKK
Keramisk strygestål oval-20
299,00 DKK
Keramisk strygestål rundt-20
269,00 DKK
Roll Sharp Fiskars knivsliber-20
74,95 DKK
Slibesten-20
299,00 DKK
Udsalg
Steba VK 400 advanced vakuumpakker-20

Specialpris 3.495,00 DKK

Pris: 3.995,00 DKK

Strygestål 25 cm blå firkantet-20
298,00 DKK
Strygestål 25 cm blå oval-20
170,00 DKK
Strygestål 25 cm rød oval-20
199,00 DKK
Strygestål 30 cm oval Dickoron-20
599,00 DKK
Strygestål keramisk duo-20
399,00 DKK
Victorinox Diamant strygestål-20
329,00 DKK
Strygestål 18 cm blå-20
89,00 DKK
20 vare(r)

Hvordan sliber du en kniv?

Dette kommer selvfølgelig an på, hvorvidt du benytter dig af strygestål eller en knivsliber, og hvor stor erfaring du har med knivslibning. Derudover kommer det også an på hvilke knive, du skal have slebet. Dog er det strygestålet, som er mest benyttet eller forsøgt benyttet, hvilket også er den metode, vi trinvis vil forklare nedenunder.

  1. Du holder din kniv på en vinkel på omkring 15-20 grader, når du skal slibe din kniv. Dette er yderst vigtigt.
  2. Dernæst trækker du hele skæret langs strygestålet. Det er fra begyndelsen af skaftet og helt ud til spidsen. Du vil på den måde fjerne noget af kniven og skabe en ny, skarp kant.
  3. Nu gentager du trin 2 på den anden side af bladet. Dette gør du omkring 5-10 gange på både forsiden og bagsiden af kniven.

 Det har ikke nogen betydning, hvor hurtigt du trækker skæret langs strygestålet, så længe du gør det korrekt. Det ser måske smart ud, hvis du gør det hurtigt ligesom kokkene, dog kan du nemt ødelægge dine knive, hvis du ikke gør det ordentligt. Du bør desuden heller ikke slibe dine knive mere end 1-2 gange om måneden, selvfølgelig afhængig af hvor hyppigt du bruger dine knive.

Enkle og brugervenlige strygestål fås her

Det fleste uheld i køkkenet sker faktisk på grund af sløve knive. Derfor har vi bestræbt os på at have et stort sortiment af enkle og brugervenlige strygestål, som alle hurtigt kan lære at bruge. På den måde kan du nemt og sikkert skærpe dine knive. Hvis du søger en elektrisk slibemaskine til dine knive, har vi desuden også et lækkert sortiment med det.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om produkter til knivslibning eller vores knivsæt. Du kan kontakte os her på hjemmesiden, på tlf. 75 60 20 00 eller via mail pmp@pmpack.dk.